Skip links

Lichtgewicht Aanpasbare

Elektrische Rolstoel

Veelzijdige en wendbare elektrische rolstoel

Verso is een veelzijdige en wendbare elektrische rolstoel. Het lichtgewicht ontwerp maakt het een perfecte rolstoel voor gebruikers die onderweg zijn en hun mobiliteit willen vergroten zonder toegevingen te doen aan het comfort. Dankzij onze uitgebreide expertise in mogelijkheden biedt Verso zijn gebruiker een opmerkelijk aanpassingsvermogen aan zijn gebruiker. Verso is gemaakt door de duurzaamheid van een handmatig rolstoelframe te combineren met de geavanceerde kenmerken van twee gemotoriseerde achterwielen en is een perfecte keuze voor een comfortabele, lichtgewicht elektrische rolstoel. De lithium-ionbatterij kan worden verwijderd om deze eenvoudig op te laden, wat het gemak bij uw dagelijks gebruik vergroot.

Klik en rijd

Makkelijk
te gebruiken

Eenvoudig en toch perfect. Verso heeft het allemaal. Demonteer uw rolstoel in enkele seconden. Alle onderdelen zijn gemakkelijk mee te nemen en niet te zwaar voor gemakkelijk transport in de auto. Montage is eenvoudig met ons Click&Drive systeem. Geen gereedschap nodig, sluit gewoon uw accu aan en u bent klaar om te rijden! Dankzij onze verwijderbare accu kunt u uw stoel opladen waar en wanneer u maar wilt.

Demontabel

Gemakkelijk
te reizen

Uniek aan de Verso is het afneembare motor- en accublok. Maak uw rolstoel los van de accu en het wielblok, zodat u deze gemakkelijk kunt opbergen en vervoeren. Zowel het frame als het ‘aangedreven deel’ van de Verso zijn voorzien van een extra wiel, zodat er geen onderdelen beschadigd kunnen raken bij het losmaken. Verso biedt je een rijbereik tot 21 km met de 17,5 Ah accu. Breid uw bereik nog verder uit met een optionele extra accu.

LICHTGEWICHT AANGEDREVEN ROLSTOEL

Wij geven om
u en uw rug

Verso is a very light powered wheelchair with only 16,2 kg for the motorised part and 9,9 kg transport weight for the main frame. Easy to lift without any strain.

Voor
Na
DOOR EEN UNIEKE COMBINATIE VAN TECHNIEK EN +65 JAAR ERVARING

Standaard
Pakket

Twee-in-één

met optionele 24” wielen

Verso biedt een vrij unieke optie voor mensen die zowel een handmatige als een elektrische rolstoel nodig hebben. Met onze 24” wielenset kunt u eenvoudig wisselen tussen handmatig of elektrisch rijden. Aansluiten en rijden!

BATTERIJ & MOTOREN

De Lithium-ion accu (verkrijgbaar in 12,8 Ah of 17,5Ah) heeft een accu statusindicator en is een lichtgewicht. Ontgrendel uw batterij eenvoudig met uw eigen batterij antidiefstalsleutel om uw batterij op te laden waar u maar wilt. Geen tijd om op te laden?Een extra batterij is optioneel verkrijgbaar.

De accu is handig aan de achterkant van uw rolstoel geplaatst, zodat u er gemakkelijk bij kunt als u deze moet verwijderen om op te laden of om snel de accustatus te controleren. Met 2 x 250 W motoren en 12” PU zwarte banden concurreert Verso met anderen in zijn categorie . Een geweldige en duurzame keuze voor een elektrische rolstoel voor dagelijks gebruik.

Verwijderbare Li-ionbatterij

12,8 Ah - 24 V | 17,5 Ah - 24 V

2 x 250 W-motoren

Onze kleuren

ONTWERP & KLEUR

Met een strak design en leuke kleuraccenten kan Verso worden aangepast aan jouw voorkeuren en tegelijkertijd een moderne en aantrekkelijke uitstraling hebben. De kleuraccenten dienen een dubbel doel, omdat u hiermee gemakkelijk de hendels van het aangedreven onderdeel kunt vinden. Voor extra veiligheid hebben we reflectoren toegevoegd.

Kleuren zijn een persoonlijke ervaring, net als uw Verso. Kies de kleurencombinatie die het beste bij jouw stijl past. Selecteer je framekleur tussen glanzend wit en glanzend zwart en speel met kleuraccenten om het jouw stijl te maken.

C53G

Glanzend oranje

C85G

Glanzend lichtgroen

C79

Glanzend Lichtblauw

C76

Wit

This website uses cookies to improve your web experience.
Explore
Drag